Korenwijn

Traditioneel gestookte moutwijn. Wat jenever uniek maakt is dat er altijd moutwijn in zit. In Korenwijn moet dat minimaal 51% zijn. Ons familierecept bevat naast een vleugje jeneverbesdistillaat extra veel moutwijn. Traditioneel gestookt in een koperen ketel, wat een uitgesproken smaak geeft. Intens krachtig en toch zacht door rogge, tarwe, mais en het unieke karakter van jeneverbes.

  • Puur: Serveertemperatuur 17 graden
  • Profiel: Prachtige balans tussen de granen rogge, tarwe en mais, jeneverbes en kruiden/specerijen. Dit alles geeft een rijk, vol en filmend mondgevoel.
  • Smaakpilaren: Duidelijke tonen van salmiak en anijs.
  • Smaakstijl: Granig en friskruidig.

 

 
 
 

Gemaakt met:

Korenwijn

Korenwijn is zacht en moutig. Ons familierecept bevat naast een vleugje lichtkruidig…
Lees meer

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: