Koud Vuur & Bruine Jenever

Probeer de Kopstoot met Baxbier Koud Vuur en Bruine Jenever

Ideale serveertemperatuur: 10 graden

Baxbier Koud Vuur is een porter bier met een stevig karakter. De gerookte en gebrande moutsoorten geven hem, met slechts 6,3% alcohol, een volle smaak die heerlijk combineert met de Bruine Jenever. Deze Noordelijke Kopstoot brengt de gebrande karakters van koffie en kandij samen in geur en smaak!

Goud waard

*Baxbier Koud Vuur is onlangs bekroond met GOUD in categorie 'smoked beers' op de Brussels Beer Challenge, de belangrijkste bierwedstrijd ter wereld!

 

 

 

Gemaakt met:

Bruine Jenever

Een verrassende en eigentijdse jenever die puur erg lekker is, maar zeker ook in…
Lees meer

Een idee van:

Bier-sommelier Peter
hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: