Culinair expert Laurens

Laurens Speek is smaakexpert, gastheer en fijnproever. Hij combineert smaken met een passie voor ambacht en handgemaakte producten. Samen zijn ze nog veel beter dan los van elkaar. Als culinair liefhebber geniet hij ervan om jenever met eten te combineren.

"Ik heb een voorliefde voor gelagerde jenever naast een mooi stukje vlees, zoals pata negra. Maar kip gemarineerd met ketjap, citroengras, gember, Spaanse peper en een scheutje Bruine Jenever is ook onweerstaanbaar."

Alle ideeën van Culinair expert Laurens

Oude Graanjenever met notenworst

Hooghoudt Premium Oude Graanjenever met (wal)notenworst is een mooie combinatie voor de borrel. Lees meer

Bruine Jenever Brownies

Door de volle, zwoele smaak is Bruine Jenever heerlijk in combinatie met chocola, bijvoorbeeld in chocoladebrownies. Lees meer

Premium Jonge Jenever met carpaccio

Hooghoudt Premium Jenever is heerlijk in combinatie met rundercarpaccio. Een heerlijke, pure en frisse combinatie! Lees meer

Oude Graanjenever met fenegriekkaas

Een ideale borrelcombinatie: Hooghoudt Oude Graanjenever met fenegriekkaas en ricottadip met speculaaskruiden en cashewnoten. Lees meer

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: