Culinair

Ontdek de rijke wereld aan smaken en mogelijkheden met de dranken van Hooghoudt. Puur zijn ze heerlijk te combineren met eten. Smaakmaker Laurens laat zien welke borrelcombinaties goed bij elkaar passen, maar laat ook zien dat je kunt koken met Hooghoudt en geeft recepten voor ware culinaire hoogstandjes. 

Oude Graanjenever met notenworst

Hooghoudt Premium Oude Graanjenever met (wal)notenworst is een mooie combinatie voor de borrel. Lees meer

Bruine Jenever Brownies

Door de volle, zwoele smaak is Bruine Jenever heerlijk in combinatie met chocola, bijvoorbeeld in chocoladebrownies. Lees meer

Premium Jonge Jenever met carpaccio

Hooghoudt Premium Jenever is heerlijk in combinatie met rundercarpaccio. Een heerlijke, pure en frisse combinatie! Lees meer

Oude Graanjenever met fenegriekkaas

Een ideale borrelcombinatie: Hooghoudt Oude Graanjenever met fenegriekkaas en ricottadip met speculaaskruiden en cashewnoten. Lees meer

Culinair expert Laurens

Laurens Speek is smaakexpert, gastheer en fijnproever. Hij combineert smaken met een passie voor ambacht en handgemaakte producten. Lees meer

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: