Nieuw: 4 jaar gelagerde JDG

Hooghoudt, Smaakmaker sinds 1888, experimenteert graag en is altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere smaken. Dus legden wij onze klassieker, de Jonge Dubbele Graanjenever, 4 jaar te lageren op voormalige portvaten.

Met als verrassend resultaat een frisse jenever met tonen van rijp hout, noot, karamel en foelie, met lichte krentjes en rozijnen. Uitstekend te combineren met oude brokkelkaas, pata negra of gestoofd rundvlees. Een unieke jenever, geboren uit een gewaagd experiment. Om bijzondere momenten mee te verrijken.


Hooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever onderscheidt zich op zachtheid en smaak. We maken onze ?JDG? met een extract van twaalf kruiden, waaronder alsemkruid en oranjeschil. De moutwijn, traditioneel gedistilleerd in koperen ketels, geeft deze jenever z?n karakteristieke granige smaak.

Vol smaak het vat in
Onze Smaakmakers experimenteren al decennia lang met verrassende ingrediënten, andere manieren van distilleren en nieuwe vormen van lagering. Meestal wordt neutrale graanalcohol of moutwijn op vat gelegd. Wat Hooghoudt?s 4 jaar gelagerde Jonge Dubbele Graanjenever extra bijzonder maakt, is dat hij al op smaak was gebracht voordat hij het vat in ging.

4 jaar gelagerd voor een unieke, rijke smaak
De eiken vaten geven tonen af van rijp hout, noot, karamel en foelie, met lichte krentjes en rozijnen. Ieder vat is net anders en dat proef je. Dus hebben we ervoor gekozen om onze 4 jaar gelagerde Jonge Dubbele Graanjenever per vat af te vullen, iedere fles met z?n eigen karakteristieke smaak.

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: