Nieuws

RAW Edition

Hooghoudt introduceert RAW Editions: ongepolijste dranken, recht uit de distilleerderij. Om mee te experimenteren en te ontdekken. Lees meer

New Years Party R'dam

Maandag 16 januari stonden Lennart & Noah Crew klaar om collega bartenders te ontvangen met Hooghoudt Cocktails en een winter BBQ. Lees meer

Nieuw: 4 jaar gelagerde JDG

Hooghoudt experimenteert graag en zoekt altijd naar nieuwe smaken. Dus legden wij onze Jonge Dubbele Graanjenever 4 jaar op vat. Lees meer

Chef's Table: Bob ten Brinke

Maandag 30 januari ging keukenchef Bob ten Brinke van restaurant Robuust aan de slag met Hooghoudt jenever. Lees meer

Hooghoudt Music Sessions

The Dog?s Bollocks in Groningen is voor het vierde jaar op rij voor Eurosonic Noorderslag omgetoverd tot poppodium. Lees meer

Chef's Table: Gabriel van der Wal

Dinsdag 21 juni nam chef Gabriel van de Wal en Maître Mark Lubbersen met het team van De Prinsenhof uit Groningen Hooghoudt over. Lees meer

Curling Competitie

10 teams met bartenders kwamen maandag 20 februari in Amsterdam samen voor de Hooghoudt Curling Competitie. Lees meer

Hooghoudt inspiratie avond

50 geïnteresseerde horecamedewerkers kregen 3,5 uur lang een masterclass over jenever. Lees meer

Douwe Bob After Party in het Pakhuis

The Dog?s Bollocks in Groningen is voor het vierde jaar op rij voor Eurosonic Noorderslag omgetoverd tot poppodium. Lees meer

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: