Activaties

Horeca opgelet, wij hebben jullie hulp nodig om jenever weer op de kaart te zetten! De veelzijdigheid van jenever maakt dat deze drank de komende jaren in de hoofdrol zal staan.  Wij helpen helpen je daarbij van POS materialen tot volledige bar concepten.

 

 

POS-materiaal

Horeca

Sta je op een random stapavond een drankje te doen, net zoals vaker, wordt het ineens een onvergetelijke avond omdat Douwe Bob een verrassingsconcert doet.

Bekijk materiaal
thema-pakketten

Activaties

Ontdek onze themapakketten! Een volledig verzorgd pakket om Hooghoudt producten op een kwalitatieve manier onder de aandacht te brengen.

Ontdek meer
Online & offline

Support

Online kunnen we heel veel bij Hooghoudt. En jij natuurlijk ook.

Ontdek meer
events en activiteiten

Barconcepten

Verras de bezoekers van je event met heerlijke drankjes. Wij hebben hoogwaardige barconcepten om je hierbij te ondersteunen.

Ontdek meer

Afterparty Douwe Bob

Afterparty Douwe Bob

Na zijn concert in de Oosterpoort vierde Douwe een afterparty in het Pakhuis in Groningen. Hij pakte de gitaar er nog even bij en trakteerde de aanwezigen op een intiem privéconcert. Het feest werd tot in de vroege uurtjes gevierd.

?Ze waren echt overrompeld. Heel gaaf om te zien.? Douwe komt volgens Hendrik (eigenaar Pakhuis) wel vaker in Het Pakhuis na een concert in Oosterpoort. Wordt ie gespot aan de bar of de dansvloer. Dat is al bijzonder. Maar zomaar onverwacht een concert is wel eem wat anders. ?Hij heeft een half uur gespeeld of zo, in een hele intieme setting. Echt geweldig.?

Hooghoudt Music Sessions

Hooghoudt Music Sessions

The Dog?s Bollocks in Groningen is voor het vierde jaar op rij voor Eurosonic Noorderslag omgetoverd tot poppodium. De pub in de Oude Boteringestraat was van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 januari toneel van de Hooghoudt Music Sessions. Met 27 acts.

Een driedaagse muzikale beleving in pub The Dog?s Bollocks in de Oude Boteringestraat. Op het programma staat ieder jaar een grote verscheidenheid aan acts. Bands en artiesten die stuk voor stuk nieuw en inspirerend zijn.

Hooghoudt Music Sessions is een initiatief van Rookies Agency en The Dog?s Bollocks, en wordt mede mogelijk gemaakt door Hooghoudt.

hooghoudt

Om deze site te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn. Voer je geboortedatum in: